Практични съвети при избор на бебешки стоки за пръв път

Дрешките за новороденото бебе са от съществено значение още от самото раждане. Затова трябва да се избират много внимателно и предпазливо. Младите родители трябва да знаят, че дрешките трябва да бъдат с удобни модели и естествени материи. Във всеки добър онлайн магазин за бебешки и детски стоки, можете лесно да откриете подходящите за вашето бебе дрешки и аксесоари.

Бебешките дрешки се делят на няколко стандартни размера, които са за деца на:

  • 3 месеца
  • 6 месеца
  • 9 месеца
  • 12 месеца

Още от самото раждане, някои бебета могат да започнат да носят дрехи с номер за 3 или 6 месеца. Това няма как да се предвиди предварително, затова е добре непосредствено преди раждането да предвидите поне един комплект в по-голям размер. Бебетата растат и наддават на килограми много бързо, затова се препоръчва да разполагате с няколко комплекта по-големи дрешки.

Когато купувате подобни бебешки стоки мислете преди всичко до колко ще бъдат удобни и комфортни за вашето бебе. Необходимо е те да доставят достатъчно свобода и мекота на малкото същество. Малките бебчета не обичат тесни дрехи, които биха могли да ограничат техните движения, затова не купувайте такива, които стоят точно по тях.

Онлайн магазин за бебешки стоки Baby.Galix.bg предлага голямо разнообразие от удобни бебешки дрешки, като най-предпочитани и най-често купувани се очертават бебешките гащеризончета и бодита, които имат удобни клипс копчета към предната част на детето. Благодарение на това, можете да съблечете бебето без де е необходимо промушването на главата му през горната част на дрехата. 

Не се препоръчва копчетата да бъдат поставяни към гърба на дрешката, това би могло да притесни бебето, когато лежи или спи по гръб. Избягвайте да купувате бебешки стоки и дрехи с висящи конци, панделки и други декоративни елементи. Те могат да причинят задавяне на бебето.

Шапки и ръкавици – широката и лека шапка с периферия е задължителна при слънчево време. През зимата шапките са прилепнали по главичката и изработени от мека и топла материя. Ръкавичките за бебета са оформени като малки торбички с ластик на китката. Това позволява лесното им поставяне на нежните бебешки ръчички.

Избор на първите обувки – когато бебето е много малко, практически то не се нуждае от стабилни обувки, а от такива, които да му осигуряват топлина през зимата. В онлайн магазин за детски и бебешки стоки Baby.Galix.bg можете да откриете красиви и практични бебешки „буйки“ и чорапки, подходящи за различните сезони. Когато детето започне да прави своите първи крачки се обърнете към консултантите в магазина, за да подберете правилните обувки за прохождане. Както и при дрешките не е необходимо да купувате много обувки, защото само след един сезон те ще бъдат малки за детското краче. Просто ги съобразете със сезона, в който ще се носят.

Бъдете предпазливи по отношение на декорациите по тях, като малки пластмасови или други елементи, копчета и кукички.

Безспорно един от най-забележимите и вълнуващи моменти е изборът на бебешки стоки за новороденото бебе. Всичко необходимо за неговите нужди можете да намерите тук: http://baby.galix.bg/текстилни-продукти

Публикувано в Бебешки продукти, Дрехи с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.