Мода при обувките за зимния сезон

Нека поговорим за представителките на нежния пол. Те са вълнуващи, красиви, интелигентни и не на последно място, привлекателни със страсностите им. А какво всъщност мъжете не могат да разберат у жените? Невероятното желание за пазаруване. Дамите, излезли на разходка по магазините, са винаги в добро настроение и самочувствието им се подобрява. А и как да устоят като от всички магазини ги заливат с безброй стоки, които ги изкушават постоянно. Но най-голямата страст на всяка жена са обувките – официални, елегантни, ежедневни спортни – всякакви модели обувки. Последните години и у нас дамите придобиха по-голяма увереност и започнаха да носят по-различни и екстравагантни обувки, които да са акцентът в облеклото.
Целта на настоящата статия е да запознае читателите с актуалните предложения при обувките за зимата на тази година.
Дебели платформи – Знаем, че ако платформата е прекалено голяма, изглежда доста грубо на нежния женски крак. Но пък знаем също, че са удобни за носене и не причинавят болка, каквато тънките токчета. Така че груби или не, платформите са изключително актуални за предстоящата зима.
Остър връх – Много от дамските обувки от bg-look.com, които показаха дизайнерите, са със остри върхове. Но това не е най-интересното. Всъщност острите носове за различен цвят от другата част на обувката, което определено разчупва моделите. дамски обувки от bg-look.com
Широки токове – Те отново са на мода и са актуални при всички модели – от обувки до ботуши.
Високи ботуши – Ботушите за 2013-та година са с дебели токове, но пък са много високи и тесни и стигат дори над коленете.
Тазгодишните предложения наистина си заслужават, а и дизайнерите този път са помислили за удобството на дамите през студените мсесеци, когато от изключително значение е обувките да са удобни, за да може да се върви по заледените и покрити с дебел сняг улици.

Публикувано в магазини и продукти с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.