Няколко задължителни модела мъжки обувки

Повечето хора смятат, че пазаруването на обувки е присъщо само за жените. Но все повече са мъжете, които искат да изглеждат по-добре и за тази цел обикалят по магазините в търсене на най-подходящите за тях. Не можем да отречем също, че много господа умеят да съчетават тоалетите с невероятен усет и изглеждат зашеметяващо. Но не са малко и господата, които нямат никакъв усет за съчетаване на дрехи и обувки и резултатът обикновено е плачевен.
Нека обясним накратко кои модели от мъжките обувки в bg-look.com трябва да има всеки мъж и с какво може и не може да ги комбинира според случая и облеклото.
Да започнем от неофициалния стил. Там се нареждат кецовете във всички вариации и цветове. Те са много удобни и леки, а комбинацията с джинки или дънки изглежда много добре. Но при никакви обстоятелства не ги носете с официален панталон.
Веднага след тях се нареждат мокасините, които също са известни с комфорта, който предоставят, но тяхната визия далеч не е толкова спортна, колкото на кецовете. Мокасините могат да се носят и с по-официални дрехи, но не и костюми.
На трето място с мъжките обувки с бомбе, носещи звучното име „броугинг“. Бомбето е оформено като крилете на птица и формата му е подчертана от много ситни шевове. Тях можете да нсоите с панталони и дънки, защото може да се възприемат и като не много строго официални, но формалните костюми не са подходящи за тях.
Най-официалните мъжки обувки са моделите с връзки дерби и оксфорд. Както показва и името им, моделите дерби са подходящи и за официални, и за по-ежедневни панталони, костюми и дънки. Оксфорд, от своя страна, е препоръчително да се носят главно с костюми, би модло и с дънки, съчетани със сако.
Различните стилове мъжки обувки трябва да присъстват в гардероба на всички, за да са подготвени за всякакви случаи.

Публикувано в Обувки с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.