Дрехите, с които сме по-слаби

Цел номер едно за всека жена е да изглежда добре, а това означава да има тънка и стройна фигура.  Но всички знаем, че формите на всеки човек са различни и има недостатъци, които ни се иска да прикрие. Разбира се, има някои хитрини, с които можем да постигнем този така желан ефект и той не включва скъпо струващи тоалети – в онлайн магазините можете да откриете всичко необходимо и то доста евтино.
На първо място поставяме правилото да се обзаведете с дамските дрехи, които са точния ви размер – нито по-малки, нито по-големи. Ако дрехите ви са впити, то това само ще подчертае по-закръглените форми.
Важно е също така да обръщате по-голямо внимание на материята, от която е изработена дрехата. По-грубите трябва да замените с по-леки. Най-подходящ цвят пък е черният. Той може да се съчетае с абсолютно всичко, а най-добре би било да имате черен панталон или дънки, а отгоре да облечете нещо по-светло. Можете да заложите и на по-странни цветови комбинации, които няма да насочват погледите върху талията ви.
Нека поговорим за роклите и полите. Най-добре е да са с прави линии, а дължината им да стига до коленете. Тя отива на дами с всякаква височина, а можете и да сложите колан, който ще помогне на талията ви да изглежда по-тънка и е чудесен аксесоар. Изберете широк колан, който оформя отлично силуета.
Дойде ред и на блузите и топовете. Тези, които имат V-образни деколтета издължават шията на дамите. В никакъв случай не избирайте блузи с хоризонтални линии, защото с тях горната част на тялото ви ще изглежда доста широка. Доверете се на вертикални, които карат погледа да се движи нагоре, а не настрани.
Разбира се, не трябва да забравяте и високите токчета и обувките с платформи, защото с тях краката ви изглеждат дълги и слаби.

Публикувано в Дрехи с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.