Ефектни комбинации на зимните рокли

Скъпи приятели, независимо дали ни се иска или пък не, зимата е на път и съвсем скоро най-вероятно ще ни „изненада“, както обичат да казват политиците, когато падне първия сняг.  Именно през есенните месеци е най-подходящото време да направим генерално разместване в гардероба, за да освободим повече място за обемните и дебели дрехи, които носим през студените месеци. Е да, на нас също не ни се иска да прибираме леките летни дрешки, но зимата също има своите преимущества.
Според мнозина дамските рокли не са подходящи за зимата, тъй като не топлят и на дамите не им е комфротно. Искаме да развенчаем този мит, тъй като той изобщо не е верен. Навсякъде по магазините вече ще откриете доста рокли, които са изработени от плътни материи и ни гарантират красива и най-вече топла визия през зимата. В настоящата статия ще обърнем по-голямо внимание на различните модели зимни рокли в bg-look.com, както и с какви обувки и аксесоари би било най-добре да ги носим.
Ще започнем с късите зимни рокли, които са с дължина над коленете. Те напоследък най-често са изработени от плетива, което ни гарантирс, че ще бъдат наистина топли, а и ще ни осигуряват комфорт, докато ги носим през целия ден. Късата зимна рокля можем да съчетаем с плътни дълги чорапи, дълги над коляното и с така популярните в момента боти, но те трябва да са с висок ток.
Веднага след късите се нареждат и роклите със средна дължина. Като цяло те са и най-популярни и определено са предпочитани от дамите и за по-официални събития. Средно дългите рокли могат да се носят с високи ботуши до коляното заедно с фигурален чорапогащник.
Дългите зимни рокли пък е най-добре да се носят с жилетка или пък елек от пухкави материи. Запомнете, че дългите зимни рокли е добре да бъдат прави, защото разкроените не стоят добре. рокли от bg-look.com

Публикувано в Дрехи с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.