Таблети с различни операционни системи

Решили сте, че ви трябва таблет, но не знаете какъв точно би бил най-подходящ за вашите нужди?  Не се притеснявайте, подготвихме настоящата статия именно с целта да ви запознаем с различните операционни системи за таблети, както и с предимствата и недостатъците на всяка една от тях.
На първо място ще обърнем внимание на американския гигант Apple. Сигурни сме, че сте чували за тяхната операционна система iOS. Разбира се, тя е изключително функционална и пригодена за всякакъв тип нужди, които биха могли да ви потрябват, докато работите с таблет от tabletstorebg.com. Но основният недостатък на iOS е, че по-голямата част от приложенията, които ще намерите в App Store са платени, което означава, че ще ви излезе доста скъпо, за да оборудвате таблета си с желаните от вас програми.
Именно това е и причината все повече хора да признават Google Play Store на операционна система Android за по-добрият вариант между двата. Таблетите, които работят с Android имат възможността да бъдат снабдени с всички необходими приложения и в повечето случаи те са безплатни. Също така друго преимущество на Android е, че е създаден за ползване от всеки, така че всеки би могъл да работи със своя таблет. Но пък веднъж въведен Google акаунт може да бъде премахнат изключително трудно.
Следващата по популярност операционна система за таблети е MS Windows. Много е вероятно да не сте я чували, тъй като тя е сравнително нова и й предстои да печели съмишленици. Хубавата новина е, че тя е пригодена специално за работа с таблети с тъчскрийн.
Съвсем слабо популярна операционна система за таблет е BlackBerry Tablet OS. Всъщност тя може да се ползва на съвсем малко устройства, разбира от марката BlackBerry и е приложима само за тях. Но е известна с невероятната бързина, с която реагира при докосване на дисплея.

Публикувано в Технологии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.