Часовници Casio и Pierre Lannier съблазняват с френски финес

Компанията Pierre Lannier произвежда часовници от 1980 година. В момента тя има много служители и е номер едно във Франция. Екипът й използва модерни технологии и същевременно базира работата си на мнението на експертите в сферата на производството на хронографи. Залага на висококачествени компоненти, извършва безброй много тестове. Екип по контрол на качество следи всичко да е в изряден вид и да е според най-високите изисквания. Всичко това е допълнено и от привлекателните дизайни на хронографите.

Pierre Lannier предлага няколко колекции от мъжки и дамски ръчни часовници. Те се отличават, в различните статии за часовниците, с различни дизайни – класически, спортни, модерни. Серията от класически модели, предназначени за мъжете и жените, е несравнима по отношение на визия. Спортната колекция съдържа часовници с интересен външен вид, които са подходящи за носене на ръката по време на спортуване. Модерните ръчни часовници на Pierre Lannier могат да се похвалят с жизнерадостни цветове и да паснат на всяка дреха.

По-елегантните мъжки часовници на марката притежават характерния за френския шик стил. Редица от тях са с корпуси с правоъгълна форма, което им придава и по-ретро излъчване. Други пък са с римски цифри. Има и модели с покритие на корпуса от розово злато. Те са не само изтънчени, но и луксозни и биха стояли перфектно на ръката и на най-претенциозните клиенти.

Хронографите на компанията заемат важна част от продуктовата й гама. 251B133 е едни от тях и е целият в черно, с каишка от естествена кожа. Единственото, което се откроява цветово на циферблата му, са фосфорициращите стрелки, които осигуряват добра четивност на информацията в по-тъмна обстановка.

Що се отнася до дамските модели на компанията, то при тях фантазията на производителя е заработила още повече, за да заприличат часовниците на привлекателни модни аксесоари. Производителят се е заиграл с формата на каишките, с дизайна на циферблатите и те излъчват максимална и неповторима грация. Френският финес е притегателна сила за купувачите на всякакви френски продукти – дрехи, парфюми, бижута, часовници. Това никак не е случайно. Някои от дамските часовници определено надхвърлят ролята си на устройства за отмерване на времето. Верижките и дизайните им са толкова изпипани, че наподобяват елегантни гривни. Украсата на циферблатите от камъни пък приковава погледа и към тях.

Върху някои от тях се виждат и изрисувани цветя, което им придава още по-женствено излъчване. Дамите, които предпочитат часовници в по-ярки цветове могат да предпочетат ярко розов или светло зелен. Така със сигурност ще оправят настроението Ви и ще Ви помогнат да привлечете вниманието на околните с аксесоар в приятен и забавен цвят. Особено интересни са и керамичните дамски часовници. Те са красиви, а и не се надраскват лесно. Доброто съчетание между привлекателна визия и здравина ги прави добро допълнение към ежедневния тоалет на всяка дама. Същевременно могат да се носят и на по-специални събития.

Който и модел на марката Pierre Lannier да предпочетете, то непременно ще бъдете съблазнени от френския финес, излъчван от него.

А чували ли сте за моделите часовници Edifice? Разбира се, става дума за часовниците Casio Edifice, които можете да откриете в електронен магазин на разумна цена тук: купи Casio часовник сега!

Публикувано в магазини и продукти с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.