Форми и камъни при бижутата

Модните тенденции при бижутата се различни всяка година и световните модни дизайнери постоянно измислят нови форми и стилове.  Какви са модните тенденции при бижутата за 2013 и 2014?

Бижута с остри краища и ръбове

Тези бижута са изключително модерни за 2013 година. Те са в интересен племенен стил, който се подчертава от острите им ъгли и ръбове.

Бижута със скъпоценни камъни

Тези бижута попадат в модните тенденции при бижутата за 2013 и 2014 година. Ахатът, смарагдът и камъните друзи са много актуални. Ако притежавате бижу с бял ахат или друзи, съчетайте ги със злато. Те прекрасно се допълват. Бижутата със скъпоценни камъни умело подчертават лицето и придават класа и стил на човекът, който ги носи. Стиловете при гривните тази година се делят на две: тънки и лъскави с висулка на тях и гривни с верижка с камъни по тях във всякакви форми.

Големите бижута

Големите бижута от iskamchasovnik.com се появиха взривиха модния подиум! Всъщност те се появиха още през 2012 година но тази година те са в своя триумф! Най-големите дизайнери използваха големите бижута в своите колекции.

Етични бижута също са много популярни и предпочитани.
Тези бижута друг голям писък при бижутата през 2013 година.

Розово злато

Този метал също е много актуален за сезона. То може да бъде видяно при часовници, пръстени и други бижута. Розовото злато се характеризира с особения си отенък.

Класическата форма при пръстените

Класиката при пръстените тази година е за предпочитане. Допустимо е да има камък в средата на пръстена, но не прекалено голям, нито прекалено малък. Белите цирконии са много популярни при пръстените. Избирайте внимателно този вид бижута, тъй като ръката е втората най-видима част от цялото тяло и там аксесоарите трябва да са най-изящни.

Придържайте се към модните тенденции при бижутата и безспорно ще бъдете забелязани от хората около Вас! часовници от iskamchasovnik.com

Публикувано в Бижута, Часовници с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.