Какво трябва да знаем за бижутата

Бижутата присъстват неизменно в гардероба на всяка дама.  Те са и чудесен начин да внесем последни шрихи във всеки един наш тоалет, независимо дали той е официален или пък се готвим да излезем на разходка в парка. Освен това те се предлагат във всякакви форми, размери и изработени от различни материали, което е и причината всички представителки на нежния пол да открият най-подходящото бижу, което отговаря точно на техния стил.
Гривната е едно от най-предпочитаните бижута от дамите. В това няма нищо изненадващо, имайки предвид, че са изключително удобни за носене и се предлагат във всякакви разновидности. Но има определени правила, които задължително трябва да спазваме, когато си избираме гривна. Ето и кои са те.
На първо място да се съобразите с големината на китката. Малките китки са чудесни за носене на по-обемисти бижута, а докато на по-едрите китки повече биха отивла тънки гривни.
Бижутата за ръце трябва д абъдат избирани внимателни и трябва да се вземе предвид дължината на ръката ви. Ако смятате, че ръцете ви са прекалено дълги и ви се иска да прикриете това, тогава ви препоръчваме да носите бижутата от bg-look накуп. Точно обратно важи в случаите, когато дамите имат къси ръче – тогава трябва да носите само по една гривна, за да не се смали оптически дължината на ръката ви.
Дамите, които имат стройни и нежни ръце, по принцип биха могли да носят всякакъв тип бижута под формата на гривни. А пък тези от вас, които имат малко по-пъни ръце, трябва внимателно да избират бижутата и да не прекаляват с дебелината на гривните.
Онлайн магазините ще ви предложат богат избор от бижута, които са подходящи за вашата фигура, а и за вашия стил, така че не се колебайте да пазарувате именно от тях.

Публикувано в Бижута с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.