Как да изберем правилното бебешко креватче?

Скоро Ви предстои да родите първото си бебе и се лутате в избора на бебешко креватче? Не се притеснявайте, следващите редове ще Ви помогнат да изберете най-доброто бебешко креватче за Вашата рожба. Ако наистина търсите това, изберете от големия избор от бебешки креватчета от jerrykids.com.

Бебешкото креватче е едно от най-важните неща за Вашето бебе, тъй като то прекарва по-голямата част отвремето в него. Много родители се изправят пред дилемата дали да купят сгъваема кошара или бебешко креватче.

Тези които избират бебешко креватче, трябва да са много внимателни какво ще купят. Най-важното нещо е бебето да не плаче и да спи спокойно през нощта. Затова леглото трябва да е много удобно за Вашето бебе и комфортно за Вас, когато трябва да го обслужите.

Кои са идеалните бебешки креватчета? Височината на преградата на креватчето трябва да е не по-малко от 500 мм, а разстоянието между решетките й трябва да бъде между 40 и 70 мм. Това е много важно,защото някои деца успяват да си заклещят ръцете и дори главата между решетките. Решетката трябва да може да се сваля лесно, но от родителите. От друга страна решетката може да бъде фиксирана.

Какво е дъното на идеалните бебешки креватчета? Дъното трябва да бъде или перфорирано или решетъчно. Това се изисква заради вентилацията на матрака. Матрака от своя страна трябва да бъде нетоксичен и мек и да не застрашава здравето на бебето Ви.

Бебешкото креватче в никакъв случай не трябва да има остри ъгли. Ако смятате, че често ще ви се налага да местите леглото, закупете бебешко креватче на колелца.

И не на последно място е материалът от който е направено леглото. Той трябва да е екологично чист. Дървесината е най-добрата алтернатива. Тя е екологично чиста и дава уют и топлина, които пластмасата никога не могат да дадат.

Публикувано в Бебешки продукти с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.