Expired: Тестери и всичко за избора им

Знаете ли за какво са предназначени тестерите?  Обикновено повечето клиенти, посетители на парфюмерии, са свикнали да използват различни тестери при избора си на парфюм. Те впръскват върху китката си разнообразните аромати от шишенцата мостри и по този начин разбират кой всъщност аромат им допада най-много. Това обаче не е единственото предназначение на изложените тестери в парфюмериите. Освен, че те са мостри без капачки, представящи различните маркови парфюми, много често някои дами и господа предпочитат да закупят именно тестерите в perfumxx.com. Със сигурност, ако не сте правили това до сега, ви се струва странно. Да закупите тестер вместо оригиналния парфюм обаче е често срещана практика. По този начин заплащате по-малко и се радвате на желания от вас качествен аромат.

Едно от вярванията относно закупуването на тестери е, че те са вече използвани парфюми, не само защото се предлагат без капачка, а и защото хората виждат ежедневната им експлоатация при избора на парфюм. Това далеч не е така. Предлаганите тестери за продан са чисто нови и в повечето случаи са по-малко милилитри от оригиналния флакон. Те се предлагат без капачки и биват доставяни до получателя в кутия различна от оригинала, най-често в обикновена. В никакъв случай обаче те не отстъпват по качество и трайност на аромата. Неслучайно, се наричат мостри на дадена марка, тъй като съдържанието на т.нар тестери е абсолютно същото.
А сега малко по-подробно за това как да закупите и да изберете тестер?
Като за начало, харесайте си аромат на даден парфюм, понякога не е необходимо и да си харесвате, тъй като най-забавното при избора на есенция е изненадата как ще ухае върху кожата ви. След като сте избрали – можете да попитате за тестер. За съжаление не навсякъде те се продават. Препоръчително е, ако сте се впуснали в търсенето на тестери, да се доверите на онлайн професионален магазин за парфюми, където със сигурност ще има налични и такива.
Възползвайте се от възможността да тествате вкусовите си предпочитания за аромати с различни тестери още сега, които ви очакват на Perfumxx.com.

Публикувано в Парфюми с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.