Разумна цена за ГНП с оглед на новите технологии

Едва ли можем да си представим живота си в забързания съвременен град без автомобила си. Много често обаче сме изправени пред необходимостта да натоварваме бюджета си с редовно ремонти по колата. Ако карате дизелов автомобил, решението на автомобилните си неволи можете да намерите в лицето на sofia-diesel-center с ГНП на изключително разумна цена. Центърът е специализиран в ремонта и предлагането на помпи и дюзи за дизелов двигател като работи с последната дума на технологичното оборудване в сервиза си. Капацитетът му позволява да изпълнява различни по обем поръчки и работи с всички известни и добре представено марки на пазара- Denso, Delphi, Siemens и Bosch.

Разумна цена за ГНП с оглед на новите технологии

Внимание заслужава и иновативната алтернатива за повишаване качественото представяне на автомобила Common Rail. Тази система, както е видно и от името й („една релса“) , компресира налягането, което преминава през тръбата с високо налягане-(рейл), която служи като акумулатор за високо налягане за всички инжектори в системата. На свой ред впръскването на гориво става на по-малки разстояния и с по-голям интензитет, което резултатно довежда до по-тих режим на работа на двигателя и по-висока мощност наред с отделяне на по-малко вредни емисии.

Новите технологии в работата на центъра не се изчерпват само с Common Rail системата, а и са постоянно присъстващи в сервизната част и при рециклирането на помпи и дюзи, което освен екологичност на дейността позволява и поддържането на ниски цени.

Както може би ви е известно повечето неприятности с дизеловия автомобил са следствие от неизправности в ГНП и довеждат до черен дим от ауспуха, трудно запалване на автомобила, гаснене надвигателя, липса на мощност и др. Така се налага да прибягвате до различни сервизни услуги, които са със съмнително качество и могат да доведат до множество излишни разходи. От София Дизел център работят с мотото „гаранция до живот“ и наистина дават изключително дълга гаранция на всички свои услуги. Можете да ги посетите лично и да се убедите професионалзма и приятелското отношение.

Публикувано в Автомобили с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.