Каква е стандартната цена за рициново масло?

За любителите на природно извлечените масла, в тази статия сме подготвили любопитна информация за целебното рициново масло и актуалната цена, на която можете да го откриете.

Рициновото масло е всепризнат източник на витамин А, известен е още като „маслото на растежа“, тъй като спомага заздравяването на косата, кожата, миглите, бори се още с акне и други неприятни проблеми по кожата на тялото и лицето. Колкото и козметични продукти да се създават и разпространяват в борбата срещу стриите и косопада, например – натуралното рициново масло винаги ще бъде една по-изгодна и предпочитана алтернатива. Благодарение на неговата достъпна цена, хората масово му се доверяват, а следователно при редовна употреба и резултатите не закъсняват.

Стандартната цена на за 40 мл рициново масло е около 2 лева в аптеките, а в био магазините – около 10 лева за същото количество. Разликата в цената за рициново масло е голяма, имайки в предвид, че парите се дават за едно и също количество от продукта. В интернет обаче имате повече опции било то за информация относно актуалната цена, било то за откриването по-изгодно на маслото.
Каква е стандартната цена за рициново масло?
Например в biofetish.com – магазин за био козметика и полезни природни продукти можете да закупите 100 мл. рициново масло на цена под 10 лева. Със сигурност ще ви зарадва и фактът, че в този био магазин олиото се предлага без съдържание на химикали и разтворители. Изключително важно е да се уверите, че закупувате най-изчистеното масло, което не е добито с помощта на нефтени деривати.

За да сте сигурни в това, което пазарувате, тъй като закупеното рициново масло ще нанасяте върху лицето, косата си, а дори може да консумирате с цел пречистване на дебелото черво – избирайте само качествени онлайн магазини, като вече предложеният от нас Biofetish. Единствено тогава може да очаквате истински резултати в замяна на изгодни инвестиции. Приятно пазаруване.

Публикувано в Актуално с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.