Как можете да изненадате някого с дървен калъф за iphone 6?

Имате ли желание да зарадвате някой ваш близък с нещо уникално, което да бъде и красиво и полезно?

В днешно време това е най-често търсената комбинация за каквото и да било, а що се отнася за най-често ползваните вещи – нашите телефони – това е от непосредствена необходимост. На gabri-design.com се вижда веднага как можете да изненадате някого с калъф за iphone 6 от gabri-design.com. Предложенията, които са изработени от висококачествено дърво, внос от Германия и могат да се избират, според желанията за вид дърво, както и цвят. Вариантите между дъб или бук, както и ясен, наред с червения, синия или кафявия цвят, в съчетание с фината изработка, дават едно завършено изящество. Всеки калъф приляга плътно за съответния модел смартфон, съобразно точните форми и входовете и изходите на апарата.
Как можете да изненадате някого с дървен калъф за iphone 6
Не на последно място, можете да изберете и дали дървеният калъф да бъде от една или от две части, както и дали да представлява лично послание. Последното можете да постигнете, като изберете текст, който да бъде гравиран върху калъфа, който може да бъде пожелание или лого, някакво любимо мото или нещо, което знаете, че е от значение за бъдещия притежател. Да можете да осъществите един жест на уважения във вид на атрактивна изненада, би било прекрасен израз на вашите чувства към любим човек.

Предлаганите дървени калъфи за iphone 6, са облицовани с велур отвътре, за да се придаде повече мекота и за защита на мобилното устройство. Покритието с еколак отвън, от своя страна подпомага запазване на цветовете от избледняване и действа срещу напукване и издраскване. Да накарате човек да се почувства неповторим можете също и с избора си на арт калъф за iphone, който е изрисуван ръчно от умела ръка, боравеща прекрасно с природните форми. Всяко от тези произведения е неповторимо и се предлага в единична бройка, както можете да се уверите и сами. Вижте повече на gabri-design и преценете.

Публикувано в Аксесоари с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.