Как да надградите компетенциите с Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг?

Каква е тайната на успешното управление и на ефективното производство – можете да узнаете от днешната ни публикация.

Както е известно, периодичното опресняване и надграждане на знанията е ключов момент от подобряване работата на отделните служители в организацията. Какви са алтернативите, с които разполагате, за да получите възможно най-добри резултати – предстои да разберете в днешната ни публикация.

В тази връзка, запознати ли сте с начините, по които можете не само да подобрите знанията на служителите и на вас самите, но и уменията си? От Съплай Чейн ЕООД ви предлагат изгоден и бърз начин да сторите това.
Те организират Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг с помощта, на която можете да подобрите компетенциите си в няколко области. Преди да ви разкрием кои са те обаче, нека ви запознаем накратко с организаторите – supplychain.bg и защо могат да ви бъдат полезни.

Съплай Чейн ЕООД са фирма, която предлага ефективни, в областта на управлението, консултации и обучения. Независимо дали сте заети в областта на звена като планиране, производство, логистика, дистрибуция, или работите в някой друг отдел, те предлагат ефективни курсове под формата на бизнес училище за компетенции. Именно и тренировъчната школа ефективно производство и реинженеринг е част от тях. Тя от своя страна би могла да ви даде по-цялостен и мащабен поглед върху процесите, които се извършват в организацията и съответно по какъв начин да ги оптимизирате, за да направите производството в организацията по-ефективно и печалбата – по-голяма.

Как да надградите компетенциите с Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг?

Тренировъчната Школа ефективно производство и реинженеринг се състои от три модула. Всеки един модул предлага на участниците кратка теоретична част и много практически занятия в зависимост от йерархичното ниво, което представя. Различното на това бизнес обучение е, че то не само ще подобри знанията ви, но и ще ви помогне да научите нови похвати за справяне с различните ситуации на работното място. Какво включва всеки един модул и как да се запишете за този, който желаете – бихте могли да откриете, още сега с един клик, на supplychain.bg. Посетете ги.

Публикувано в Актуално с етикети , , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.