Как луксозни химикали Parker се превръщат в символ на класа и стил?

Истината е, че зад името на луксозните химикали Parker се крие дългогодишна история, която е доказателство за страхотните талант и амбиция на Джордж Паркър, който въпреки че не е имал подкрепата на баща си, създава най-уникалното бижу, което днес е официален доставчик на пишещи инструменти на Британското кралско семейство.

Но преди да завоюва този огромен успех, разбира се, компанията, произвеждаща луксозни химикали Parker е претърпяла трудно начало, което обаче в последствие се превръща в невероятни постижения.

Като например:

Parker Pen Co. печели златен медал на международното изложение през 1904 г в Сейнт Луис, Луизиана, САЩ. Събитието е било в чест на присъединяването на Луизиана към САЩ чрез придобиване от Франция. Това изложение е едно от най-важните изложения на потребителски стоки в САЩ, с повече от 20 милиона посетители. Този медал удостоверява оценката на безупречното качество и иновации на продуктите Parker.

Луксозни химикали Parker

Военното министерство на САЩ дава поръчка за изработване на уникално пишещо средство. Писалка, с мастило на прах в резервоара, така че на фронта войниците да могат да пишат само чрез добавяне на вода. Луксозните химикали Parker са успели да помогнат дори на военното министерство. С повече от един век страст и опит, химикалите Parker продължават да изграждат своето наследство и репутация. Подобрявайки и усъвършенствайки своята технология и дизайн химикал Parker продължава да бъде едно желано и луксозно бижу. В онлайн книжарница – Книжарница.net ще откриете голямо разнообразие от луксозните химикали Parker.

Така че не губете време, а поръчайте това уникално бижу, което със сигурност ще направи добро впечатление у всеки, който го забележи. Хубавото е, че можете лесно да направите своята поръчка онлайн, чрез формата за контакт в сайта им – Книжарница.net, както и чрез обаждане на тел.: 0884173486, и на имейл: knijarnica.net@abv.bg.

Публикувано в магазини и продукти, Онлайн магазини с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.