HTC и Бъдещата му Еволюция

Всеобщ факт е, че смартфоните на HTC са едни от най-продаваните мобилни телефони на пазара у нас и в Европа. Те успяха бързо да станат сериозен конкуренция на iPhone 5 и всички останали водещи марки смартфони. Този вид смартфон се развива с невероятна скорост с всеки следващ модел и една рязка еволюция би била напълно логична.

мобилни телефони от poruchai.bg

От скоро в медийното пространство се мълви, че Microsoft преговаря с HTC за възможността тя да включи операционната си система Windows Phone 8 OS в HTC смартфоните. Това не е само мълва, а проект по който сериозно се работи. На срещата всъщност се е разискало вкарването на платформата на Microsoft като втора операционна система за HTC. Това означава, че новите мобилни телефони в poruchai.bg на HTC с Android OS да включат втора операционна система WP8 OS.

Трудно е да се каже как бъдещите HTC мобилни телефони ще работят с двете операционни системи и дали превключването между тях ще бъде не трудно. Детайлите около проекта, най-вероятно ще бъдат съобщени при излизането на този „хибрид“.

Microsoft постъпва логично и прагматично. Компанията има за цел да популяризизра своята операционна система, което смятаме,че е нещо напълно нормално. Според източници от компанията, двете HTC и Microsoft са направили още няколко срещи в Китай, в края на месец септември, за да превърнат всичко това в реалност, а не само предположения. Това „сътрудничество“ между двете операционни системи, ще си струва да бъде пуснато в експлоатация. Това би била изумителна иновация за следващото поколение на HTC смартфоните. В света на мобилните телефони може да се очаква абсолютно всичко. Напълно логично е в близкото бъдеще да бъде представен телефон с три операционни системи.

Мълви се, че ако HTC приеме предложението на Microsoft, Microsoft най-вероятно ще предложи ниски цени за своята операционна система, за да засили развитието на своята компания и на проекта.

Публикувано в Онлайн магазини с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.