По-добро позициониране на онлайн магазините с мобилна версия

Онлайн магазините са чудесен начин за пазаруване и едновременно с това за пестене на време, както и на средства.  Сигурни сме, че всеки онлайн търговец се стреми към по-големи продажби, но те могат да бъдат постигнати най-лесно чрез по-добро позициониране на електронния магазин в търсачките.
Знаете ли, че ако онлайн магазините имат мобилна версия, то те автоматично се разпознават по-добре от Google. Точно така, въпросната мобилна версия ви гарантира увеличение на посещенията и съответно на продажбите. Може би си мислите, че въпросната мобилна версия ще ви струва цяло състояние, но това съвсем не е така. Фирми като 3Д Уеб Дизайн предлагат изработването на тази услуга на много ниски цени.
Но нека обясним какво представлява и как работи мобилната версия за електронни магазини. Програма, която е наречена „responsive design“, има за основна функция автоматичното оразмеряване на целия сайт, като засича на екран с каква големина е отворен. Всъщност имаме предвид, че ако на компютъра виждате цяла лента с менюта, то тя ще се превърне в падащо меню веднага, когато се отвори на смартфон.
Но работата на „responsive design“ не се изчерпва само с това. Той също така отговаря и за показването на два напълно различни слайдшоу ефекта. Първият показва категориите продукти като „Топ оферта“, „Най-продаван“, „Най-търсен“, „Изтичаща промоция“ и подобни, докато вторият слайдшоу ефект показва банери, които са били въведени от административния панел на онлайн магазина.
Мобилна версия за онлайн магазин не означава мобилна версия само за клиентската област. Може да поръчате да бъде изработена мобилна версия и за административния панел, което ще ви улесни неимоверно много и ще ви даде възможност да променя всичко, което е необходимо, само с таблет или смартфон.
Доброто представяне на мобилната версия на онлайн магазина ви е гарантирано, както и увеличаването на посещенията от уникални потребители и увеличването в пъти на продажбите.

Публикувано в Онлайн магазини с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.