Колко струват слуховите апарати Сименс?

Преди всичко проблемите със слуха се свързват с напредналата възраст или генетични заболявания.

Истината е, че загуба на слух в различни размери може да настъпи при много и най-различни обстоятелства и е факт, че около 10 % от населението на всяка държава страда имат увреждания и голяма част от тях са слухови. За щастие обаче не се налага да живеем с този проблем, а може да се справим с него чрез надеждните слухови апарати Сименс от sonioton.com

Сониотон вече повече от десет години доказва, че грижата за човешкото здраве не е просто работа, а мисия. Именно поради тази причина е обезпечила дейността си от най-различни аспекти, за да бъде изцяло в полза на клиентите си. Онлайн магазинът Сониотон предлага голям диапазон на избор при марките слухови апарати, притежава разрешения и лицензиране от Министерството на здравеопазването, позволяващи отчитане на отпуснати държавни средства на нуждаещи се за слухово протезиране и, разбира се, Сониотон разполага с лаборатория, където се извършват всички тестове и манипулации за цялостно слухово протезиране.

Колко струват слуховите апарати Сименс?

Поддържането на конкурентни цени и високо качество е другата цел, която фирмата си е поставила и постига безкомпромисно година след година. Още от създаването си Сонотон работи с редица отлично представени марки слухови апарати, между които най-голямо място заемат тези на Сименс. Малко известен факт е, че освен с производството на черна техника, Сименс имат отлични позиции и при представянето си в медицинската сфера и по-точно – слуховите апарати. Това е така, защото при този вид устройства от голямо значение е присъствието на последните технологични иновации за постигане на по-високи качествени нива и комфорт. Дизайнът на слуховите апарати Сименс, освен че е дискретен или класически, той е анатомичен и предлага най-високите нива на комфорт. Слуховите апарати Siemens притежават и редица системи за подобрение качеството им на работа като между тях са 4-каналната система за потискане на околния шум Adaptive Noise Reduction и системата за оптимизиране на говорната реч Speech Direct на Siemens, позволяващи по-естествено, комфортно и качествено чуване.

Публикувано в Актуално с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.