Можем ли да изненадаме някого със специален калъф за samsung galaxy?

Времената на модерните технологии, са свързани с толкова много избор на варианти, че да не знаем откъде да започнем.

Постоянно излизат нови и нови модели, които са с повече подобрения, които са голямо изкушение за някои, а други предпочитат да използват апарат,а който имат, докато е в изправност. За да може, обаче вашия мобилен апарат да бъде здрав и да не се наранява лесно от вибрациите при движение или случайни удари, е добре да го снабдите с предпазен калъф или протектор. Има много магазини, предлагащи такива артикули, като почти за всеки вкус може да се намери по нещо. Но не навсякъде се предлагат интересни дървени калъфи, които са и здрави и приятни на външен вид. Можем ли да изненадаме някого със специален калъф за samsung galaxy в gabri-design.com? В gabri-design.com имаме такава възможност, като имаме и избор за цвят и тип дървен материал.
Можем ли да изненадаме някого със специален калъф за samsung galaxy?
Можем да изберем дали калъфът да бъде от дъб или направен от бук или ясен, като става дума за внос от Германия. Тъй като са изработени с помощта на специална технология, калъфите прилягат точно за моделите, към които се отнасят. Така всеки калъф за samsung galaxy, направен от дърво, следва точно размерите и извивките на самия телефон, така че да може да пасне точно към него. Покритието от еколак спомага да се запази външната част от напукване и надраскване, а също така пази и цвета от избледняване. От вътрешната страна, всеки калъф е снабден с велурена облицовка, което дава мекота изисканост и не на последно място уплътнява и предпазва допълнително самия апарат.

Ако вече сте избрали дървен калъф за samsung galaxy, който смятате, че е най-подходящ за случая, можете да направите и още една изненада. Имате възможност да изберете текст, който да бъде гравиран върху самия калъф. Това може да бъде лого, ако сте поканени на бизнес събитие или юбилей, както и някакво мото, а ако става дума за по-непринуден случай, можете да изберете и закачливо послание. Пуснете въображението си и можете да направите вашия подарък още по-личен. Опитайте.

Публикувано в Аксесоари с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.